LOGO%20NEW_edited.png

Każda forma pomocy jest dla nas niezwykle cenna i już teraz za nią dziękujemy!

• Jednym z nich jest dołączenie do grupy na Facebooku Licytacje na rzecz Fundacji Pomost, wzięcie udziału w licytacjach, z których pieniądze przeznaczone są na funkcjonowanie prowadzonego przez nas Społecznego Ośrodka Readaptacji lub też po prostu wsparcie naszej zrzutki: https://zrzutka.pl/kawasa

• Z radością przyjmujemy również każdą darowiznę, którą możesz przekazać na numer konta: 03 1600 1462 1816 5505 7000 0006 w tytule wpisując: "darowizna".

• Bardzo cieszymy się też, gdy do Zespołu Fundacji dołączają Wolontariusze.
    Pisząc do nas na adres: pomostwolontariat@gmail.com, uzyskasz informację o sposobach włączenia się w nasze działania stacjonarnie.

• Jeśli jednak mieszkasz daleko, a wciąż masz w sobie wolę wspierania naszej misji, zachęcamy Cię do zostania eWolontariuszem.​ Kim jest eWolontariusz? To osoba, która obserwuje naszą stronę na Facebooku, lajkuje i udostępnia posty, jednym słowem - dba o to, aby jak najwięcej osób mogło dowiedzieć się o tym, co i jak robimy. ​